Koop je dirndl of lederhosen bij Tirolerkleding.net!

  • Geplaatst op
  • Door Tirolerkleding.net
  • 0
Koop je dirndl of lederhosen bij Tirolerkleding.net!

Oktoberfest vindt jaarlijks plaats in München en is het grootste bierfestival ter wereld! Naast deze editie worden er tegenwoordig ook vele anderen oktoberfesten georganiseerd, ook in Nederland is het feest mateloos populair! Koop je oktoberfest outfit op Tirolerkleding.net en je komt zeker weten goed voor de dag!

Lederhosen: de traditionele tiroler broek

De heren dragen tijdens een oktoberfest uiteraard de traditionele lederhosen. Dit is een broek die ongeveer tot de knieën komt, er zitten een soort bretels aan. Een echte lederhosen is van leer gemaakt, maar wij verkopen ook lichtere exemplaren van stof. Combineer de tiroler broek met een geruite blouse en tiroler sokken om je outfit af te maken.


Een tiroler jurkje of dirndl voor de dames

De dames dragen natuurlijk een authentieke oktoberfest jurk! Deze traditionele Tiroler outfit met een uitlopende rok en een strak bovenlijfje dat met een lint aangesnoerd wordt is verkrijgbaar in vele mooie kleuren en lengtes. De dirndls hebben een traditioneel schort over de rok en vaak zitten er kleine pofmouwtjes aan de blosue. Kies  uit het grote assortiment de oktoberfest jurk die bij jou past en maak deze compleet met diverse leuk accessoires zoals een Tiroler hoedje, een Heidi pruik met vlechtjes of sexy Tiroler kousen met een strik.


Geef zelf een bierfeest met oktoberfest versiering

Liever niet de deur uit voor een gezellig feestje? Geef dan zelf een feest met als thema oktoberfest! Je oktoberfest decoratie kun je bij ons scoren. Bekijk de ruime keuze aan vlaggetjes, banners, opblaasbare krakelingen, bierpullen en nog veel meer! Zorg er voor dat iedereen oktoberfest kleding draagt voor een extra leuk effect. Vergeet niet een leuke groepsfoto te maken van dit feestelijke plaatje!


Ruim assortiment oktoberfest kleding en snelle levering!

Een lederhosen kopen doe je bij Tirolerkleding.net! Voor iedere tiroler outfit kun je slagen op onze website. Maak de oktoberfest outfit compleet met de vele accessoires en je zult eruit zien om door een ringetje te halen! Hoe leuk is je het om je met je hele vriendengroep te verkleden en gezellig te gaan feesten op een oktoberfest? Ook als Après-ski outfit misstaat Tiroler kleding niet! Extra leuk om je na een dag op de piste in een oktoberfest broek te hijsen! Voor een dirndl kopen zit je goed in onze webshop!

Is je oktoberfest al eerder dan je in eerste instantie dacht? Als je bij ons voor 16:00 bestelt,  heb je je pakket de volgende dag al in huis! Liever dezelfde avond al naar een Biergarten? Sameday delivery behoort ook tot de mogelijkheden.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.