• Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Tiroler kleding!!
Klantenservice
1 Contactinformatie
1.1
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.30-12.30u & 13.30-17u. Telefoonnummer: +31 228-213345. U kunt ons ook via email bereiken of via het contactformulier aan de rechterzijde. Wij streven ernaar om 7 dagen per week te beantwoorden. Emailadres: info@tirolerkleding.net
2 Betaalinformatie
2.1
Er zijn vele mogelijkheden om een betaling te verrichten. Zo kunt u ondermeer kiezen uit ons uitgebreide aanbod van zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden. Hieronder treft u het overzicht aan:

iDEAL, PayPal, Bankoverboeking, het Belgische Mister Cash, het Duitse Giropay, DIRECTebanking en betaling onder rembours bij aflevering.  

Bankoverboeking:
Voorbetaling kan naar het volgende rekeningnummer: 121223124 (Rabobank), t.n.v. Tirolerkleding.net en o.v.v. uw ordernummer.   


Voor betalingen uit het buitenland vind u hieronder ons IBAN en BIC code:

IBAN nummer: NL25RABO0121223124
BIC code: RABONL2U
3 Verzenden | Retourneren
3.1

1. VERZENDEN
Orders worden verzonden via brief - en pakketpost. Hieronder een overzicht van de bijbehorende kosten:

Nederland
Briefpost - €3,50
Pakketpost - €4,95 (gratis vanaf €75)

Belgie & Duitsland
Standaard EU-Pack - €6,95 (gratis vanaf €100)

We verzenden ook naar andere landen, dit gebeurt enkel middels pakketpost. Indien u een bestelling naar een land wilt laten verzenden welke niet in het keuzemenu staat, gelieve dan even contact met ons op te nemen.

Levertijden

Standaard PostNL levering (NL & BE)
-Maandag t/m vrijdag: vóór 20.00u besteld = volgende dag in huis
-Zaterdag: vóór 15.00u besteld = maandag in huis

Spoedlevering NL (waddeneilanden uitgesloten)
-Ma t/m Vr: voor 12.00u besteld = ‘s avonds tussen 16.00u en 22.00u in huis!
 
U kunt de gewenste verzendmethode selecteren bij het afronden van uw bestelling in de winkelwagen.

2. RETOURNEREN
Indien een artikel niet naar wens is kunt u deze retourneren (met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies) naar het volgende adres:
 
Retouren Tirolerkleding.net
Kruitmolen 15e (let op: géén afhaaladres)
1601 MC Enkhuizen

Gelieve bij het retourpakket een notitie toe te voegen waarop uw naam, ordernummer en optioneel de reden van retour staat vermeld.

Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst worden geannuleerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.


3. RUILEN
Indien u een nieuwe maat/artikel wenst te ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Voor de geretourneerde artikelen wordt het te verrekenen bedrag na controle automatisch terug gestort op uw rekeningnummer. Voor de afhandeling is dit de snelste en meest overzichtelijke methode. Retourneren en opnieuw bestellen zijn twee afzonderlijke procedures in ons systeem.

4 Afhalen
4.1
Gekozen voor afhalen? U kunt uw bestelling (na betaling) afhalen vanaf de tweede werkdag na het plaatsen van de order (voorbeeld: maandag besteld, vanaf woensdag afhalen mogelijk). Vestiging: Westerstraat 62, Enkhuizen (N-H).  

De vestiging is ook op zaterdag geopend! Heeft u dus echt last minute een product nodig, dan kunt u onze winkel bezoeken en daar het product ter plekke aanschaffen zodat u in de avond alsnog de blits kan maken op het festijn!

Afhaal-Vestigingsadres
Westerstraat 62
1601AL Enkhuizen    
5 Herroepingsrecht
5.1
Bij levering van producten:
1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Bij levering van diensten:

3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
Neem contact op
* Verplichte velden