Tiroler kleding mannen - Lederhosen

Goedkope Tiroler kleding voor mannen kopen online in de meest voordelige webshop. Scoor nu snel jouw goedkope Oktoberfest kostuum of Lederhose!
Lees meer
Sorteren op:
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Tiroler kleding!!
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Tiroler kleding!!

Tiroler kleding voor mannen

Het grootste en goedkoopste aanbod aan Tiroler kleding voor mannen treft u hier aan. Een enorm assortiment aan Tiroolse broeken, Lederhosen, complete Apres Ski kostuums en veel meer oktoberfest kleding voor mannen is leverbaar.

De Tiroler kleding is voor verschillende feesten in te zetten. Apres Ski feesten welke week in week uit worden gegeven. Deze party's vinden ook veelvuldig onder de noemer 'Bierfeest' plaats. Verder hebben we natuurlijk nog het wereldberoemde Oktoberfest in Munchen, waar mensen uit vele landen op af komen om een weekend lang te feesten in te gekke Oktoberfest kleding. Daarnaast vinden bovenstaande party's ook onder de noemer 'Tiroler feest' plaats.
 

Lederhosen in uiteenlopende kleuren, modellen en prijsklassen

De dresscode bij bovenstaande feesten is normaliter hetzelfde: De mannen dienen gekleed te gaan in een foute Lederhose met daarbij een leuke Tiroler blouse. Om het kostuum af te maken mag een tiroler hoed natuurlijk niet ontbreken!

Omdat Tirolerkleding.net het grootste en meest spectaculaire aanbod aan Tiroler kleding voor de mannen heeft, slaagt u gegarandeerd bij het kiezen van een Tiroler outfit! 
 

De Tiroler broek is mateloos populair! 

De Tiroler broek wordt in de volksmond ook wel Lederhose genoemd. Een korte of 3/4 broek voorzien van bretels. Neem daarbij een mooie blouse en je tiroler outfit is compleet! Niet alleen bij de Apres Ski feesten zien we een tiroler broek, ook bij Carnaval komt deze steeds vaker naar voren. Niet gek, want de Tiroler broek zorgt voor een lekker fout en feestelijk uiterlijk!