Tiroler kleding dames - Dirndls

Goedkope Tiroler kleding voor vrouwen kopen online in de meest voordelige webshop. Dirndl jurkjes, Oktoberfest pakjes, Apres ski outifts voor dames en meer.
Lees meer
Sorteren op:
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Tiroler kleding!!
  • Vragen? +31 (0)228-213345 (ma-za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Tiroler kleding!!


Tiroler kleding dames: scoor een te gek Tiroler jurkje!

Ook voor de dames hebben we de leukste en meest sexy tiroler kleding. Een enorm assortiment aan Tiroler jurkjes, Dirndls, complete Apres Ski kostuums, Oktoberfest pakjes en veel meer voor de dames is leverbaar. De Tiroler kleding voor vrouwen is beschikbaar in de meest uiteenlopende modellen en kleurencombinaties. Van een sexy korte Tiroler jurkje tot een schittende lange Heidi jurk, alles voor de vrouw is leverbaar. Dus of je nu een Tiroler feest, Apres Ski party of Oktoberfeest hebt, hier tref je online de meest diverse en goedkope kleding aan voor één van de populairste themafeesten!

Een Dirndl voor elke vrouw

Ideale Oktoberfest kleding voor de vrouw is bij uitstek de Dirndl. Het Tiroler jurkje hebben we in de meest uiteenlopende modellen leverbaar. Een Dirndl laat de vrouwelijke vormen perfect uitkomen! Op zoek naar een sexy kort dirndl jurkje? Geen enkel probleem, uit het enorme aanbod slaag je gegarandeerd. Ook zijn er vele dirndls beschikbaar voorzien van een langere wijdere rok, dus voor ieder wat wils! Zelfs de lederhose voor de dame is voorradig, vele vrouwen kiezen namelijk voor dit stoere kledingstuk voor het Oktoberfest!