Retourneren & Ruilen

1) RETOURNEREN

Retourneren van artikelen is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Het retouradres is:
 
Retouren Tirolerkleding.net
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

Graag bij het retourpakket even een notitie toe voegen waarop je naam, ordernummer en optioneel de reden van retour staat vermeld. Na terugkomst en controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op je rekening.

Indien je onverhoopt een defect/verkeerd product hebt ontvangen, is het belangrijk om dit z.s.m. aan ons kenbaar te maken. Graag onze instructies vervolgens even afwachten en het artikel nog niet retourneren (wellicht is dit namelijk niet nodig!).

Vanuit NEDERLAND: U kunt de retourzending eenvoudig versturen via een koerier zoals PostNLDHL of DPD. Klik op de betreffende koerier om te bekijken hoe een pakket via hen verzonden kan worden:

- PostNL                (€6,75 online - €7,25 bij een PostNL punt)
- DHL                     (€5,75)
 -DPD                     (€6,25)
- Of een andere vervoerder naar uw eigen keuze.

Vanuit BELGIE: U kunt de retourzending eenvoudig versturen via bijvoorbeeld BPost of PostNL. Klik op de betreffende koerier om te bekijken hoe een pakket via hen verzonden kan worden:

- BPost                  (Vanaf €13,05)
- PostNL                (vanaf €9,60)
- Of een andere vervoerder naar uw eigen keuze.

Let op! U dient uw zending naar ons retouradres te versturen en niet naar een afhaalpunt van de koerier.

*De kosten voor retourneren zijn voor rekening van de koper. U bent vrij in de keuze van een koerier, ze hanteren verschillende tarieven. Zie hierboven diverse mogelijkheden. Uiteraard mag u de retourzending ook zelf bij ons langs brengen in onze winkel of magazijn in Enkhuizen, dit kost niets. Wanneer u uw complete bestelling retourneert, storten wij het gehele aankoopbedrag terug, inclusief de eventueel betaalde verzendkosten van €3,95 voor de heenzending!

Let op: Na 30 dagen is het niet meer mogelijk om artikelen te retourneren. Ook kunnen onderstaande artikelen niet worden geretourneerd (om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken):

-Pruiken, Baarden, Snorren, Panty's, Kousen, Sokken, Oorbellen, Tattoo Sleeves
-Gebruikte of gedragen artikelen (passen is wel toegestaan)


2) RUILEN

Retourneer je product(en) op de bovenstaande wijze. Je kunt ondertussen een nieuwe bestelling plaatsen van je nieuwe gewenste product(en) en deze zal op de door jouw gekozen dag worden bezorgd.

Na ontvangst van je retour storten wij het bedrag hiervan terug op je rekening.